Описание
Класическото френско Café au Lait е известно със своята мекота, която идва от богатото му млечно тяло. Но с този вариант Nescafé създаде различно Café au Lait, което е особено интензивно. Въпреки голямото съдържание на мляко, както трябва да бъде за Café au Lait, тази вариация се отличава с основа от сорт Робуста. Именно зърната Робуста са „тайната“ на интензивния характер на тази напитка. В сравнение с Арабика, Робуста прави кафето малко по-горчиво и с по-високо съдържание на кофеин. Следователно, резултатът е интензивно кафе, което съчетава вкуса на прясно изпечени зърна и ефирния, мек млечен вкус, който е леко подсладен, за да не стане твърде горчив. Тук Nescafé и други марки излязоха със смели предложения и разнообразиха класиката, за да живее дълго в нови форми. Ако държите на Café au Lait, но сте отворени за малко по-интензивен вкус или просто за разнообразие от обичайното, сигурни сме, че този Café au Lait Intenso ще ви подхожда. Можете да го приготвите лесно и бързо във вашата машина Dolce Gusto® само с една капсула.
Съставки
Пълномаслено МЛЯКО на прах (43,6%), разтворимо кафе (35%), захар (20%), стабилизатори (калиеви фосфати, натриеви цитрати), емулгатор (СОЕВ лецитин).