Описание
Опитвали ли сте кафе от Папуа Нова Гвинея? Това е страна, която не виждате често на картата на кафето, но тя има дълга и горда история, която допринася за кафе културата. Кафето, отглеждано в Папуа Нова Гвинея, обикновено е Арабика. Плодородната почва, в която растат кафените растения, създава кафе с разнообразен и сложен вкус, в който може да усетите шоколад, цитрусови и тропически плодове. Това ви гарантира приятна изненада, когато за първи път опитате този богат и сложен вкус. С други думи, тук получавате вълнуващо и екзотично кафе, с което да се поглезите, ако търсите ново изживяване. Това еспресо от Папуа Нова Гвинея, разбира се, също е от 100% зърна Арабика. Както всички кафета от Папуа Нова Гвинея, това еспресо има много сложно тяло. Напитката разгръща вкусови нотки на млечен шоколад, ядки, тропически и цитрусови плодове - всичко наведнъж. Нещо повече, получавате чаша с много малко горчивина, лека киселинност и тяло с плодов аромат. Всичко завършва с приятен послевкус на млечен шоколад, а може да усетите и намек за портокалова кора. Опаковахме това вълнуващо кафе в капсула от биоразградим естествен материал. Така можете безопасно да изхвърлите капсулите с битовите отпадъци (или в компоста), те се разлагат за около 12 седмици.
Съставки
Изпечено и смляно кафе