Описание

Lungo Finezzo се произвежда от препечен боб Арабика от 3 различни региона: Източна Африка, Южна Америка и Централна Америка.

Фасулът в тази смес се измива, което е подобрило особеностите на кафето, създадено от специалните почвени и климатични условия на различните региони, и спомогнало да му се придаде особено чист и свеж вкус с флорални нотки на жасмин и цитрусови нотки на бергамот.

В допълнение, бобът е леко изпечен и смлян малко по-грубо, отколкото в еспресо смес. И двата процеса спомагат за запазването на естествените аромати на кафето възможно най-добре, така че флоралните нотки наистина да се разгръщат, когато се варят за изключително дълго време, както е характерно за лунго.

С този сорт получавате лунго в по-светлия край на нашата силова скала, но в чаша, пълна с аромат чак до последната глътка. Когато му се наслаждавате за първи път, вие сте приятно изненадани от яркото и светло тяло и флорални нотки, доставящи вкусово изживяване, което се чувства ново и освежаващо различно от по-традиционното кафе.

С други думи, това е вълнуващо кафе, което се откроява от тълпата с много мекото си тяло. кафе като това е нещо, което не се среща често. Това е деликатен сорт, отличен за тези, които предпочитат мека чаша и тези, които искат да опитат ново изживяване на кафе.

Nespresso® Pro е система, разработена за офиси, столове и ресторанти. Nespresso® Pro предлага широка гама от качествени кафета в голям избор от капсули, така че служителите и клиентите винаги могат лесно да изберат своя любим.

Съставки

Изпечено и смляно кафе

Описание

Брой капсули

50

Брой единици

50

Марки

Nespresso

Система

Nespresso Pro

Дегустационни бележки

Флорално

Свойства

Алуминий

Размер на чаша

Lungo

Интензивност

Много светло (2/10)

Срок на годност

30.04.2025

Lungo Finezzo - Nespresso® Professional

50 капсули за Nespresso® Pro

Прегледи (0)