Описание
Доскоро Перу беше сравнително непозната страна, що се отнася до производството на кафе. Докато съседните страни Колумбия и Бразилия са синоним на кафе в продължение на много години, планинските Анди рядко се споменават по отношение на кафето.
През последните години обаче Перу спечели висока оценка от професионалните ценители на кафето, а развитието на качествено кафе вече е една от марките на нацията.
Някои от зърната в това кафе идват от района, известен като Cajamarca, отдалечена част от Перуанските Анди, където високите височини създават идеалните условия за отглеждане на напълно уникално кафе. Известно е, че кафените зърна, отглеждани на такава голяма надморска височина, са особено сладки и ароматни, с по-ниска киселинност от боба, които растат на по-ниска надморска височина, благодарение на по-бавното узряване на боба.
В сместа има и кафе на зърна от Хондурас, отглеждани на планински склонове на над 1300 метра над морското равнище.
Това е пълноценно кафе с ясни нотки на цветя и плод, създадено изключително от 100% зърна арабика. Както е характерно за кафе на зърна, отглеждани на голяма надморска височина, получавате кафе с много ниска киселинност и горчивина, което го прави много питейно. кафе има меко тяло, така че можете да се насладите на чаша след чаша.
кафе е сертифицирано като екологично и се отглежда според принципите на Справедлива търговия. Нещо повече, методът на измиване е използван за обработка на зърната, метод, който запазва целия вкусен аромат на кафе.
Насладете се на вкусовото усещане на типично планинско кафе с плодово, пълно тяло, което със сигурност ще се превърне в любимо сред повечето любители на кафе.
Съставки
Изпечено и смляно кафе