Описание

Гамата Petit Dejeuner е L'OR да вземе перфектното сутрешно кафе. Ето едно кафе, което е създадено според най-добрите френски кафе традиции, където кафето идва с богат аромат и златист крем.

Тази капсула приготвя голяма чаша (215 мл) кафе с балансиран и богат вкус, идеална за сутрешно кафе. Този вариант е средно изпечено, така че има леко тяло, но все пак с достатъчно тяло и интензивност, за да даде добър изстрел на енергия, за да започне деня.

L'OR е опаковал магията тук в капсула, която се приготвя перфектно във вашия Tassimo, като машината разпознава капсула ви чрез интелигентна технология Intellibrew, така че знае точно каква температура, време и количество вода да използва за приготвяне на перфектна чаша кафе според спецификациите на капсулата.

L'OR е известен с безкомпромисно качество и вкусове извън обичайните, така че когато изберете продукт L'OR, изработката е изключителна, а вкусът е възвишен.

С други думи, ето едно кафе, което да ви помогне да получите почивния си ден за чудесно начало - и този пакет се предлага с огромни 24 капсули, така че ще имате достатъчно за известно време.

Съставки

Изпечено и смляно кафе

Описание

Брой капсули

24

Брой единици

24

Марки

L'OR

Система

Tassimo

Размер на чаша

Regular Cup

Интензивност

Средно (5/10)

Срок на годност

01.05.2025

Petit Déjeuner Classique - L'OR

24 капсули за Tassimo

Прегледи (0)

Подобни категории