Описание

Това е класически ристрето, направен от боб Арабика и Робуста от индийския щат Карнатака.

Както винаги се случва с кафе Nespresso, нищо не е оставено на случайността. На първо място, бобът се бере ръчно, като се гарантира, че се събират само най-добрите боб. Второ, люспите на боба Арабика се отстраняват веднага след прибиране на реколтата, като се използва техниката, известна като „измиване“, докато бобът Робуста се изсушава с непокътната обвивка. Последната стъпка в процеса включва леко изпичане на зърната Арабика, докато бобът Робуста е тъмно печен.

Резултатът е комплексно кафе с богат и ароматен вкус, което отразява двата вида боб, процеса на печене и, не на последно място, произхода от индийски всичко в една чаша, с флорални нотки и интензивни подправки нотки на карамфил, индийско орехче и черен пипер.

И получавате всичко това в една чаша с интензивността, която само Ристрето може да достави.

Една глътка от това кафе е като парти на небцето ви, изпълнено с интензивната пикантност, която бихте очаквали от родината на подправки.

Nespresso Pro® е система, разработена за офиси, столове и ресторанти. Nespresso Pro® предлага широка гама от качествени кафета с голям избор от капсули, така че служителите и клиентите могат лесно да изберат своя любим.

Съставки

Изпечено и смляно кафе

Описание

Брой капсули

50

Брой единици

50

Марки

Nespresso

Система

Nespresso Pro

Свойства

Алуминий

Размер на чаша

Ristretto

Интензивност

Много силно (9/10)

Срок на годност

31.03.2025

Ristretto India Origin - Nespresso® Professional

50 капсули за Nespresso® Pro

Прегледи (0)